Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Παράταση ,αναβάθμιση και έκδοση νέων ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ.

Το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) θα ήθελε να ενημερώσει τους συναδέλφους για την παράταση-αναβάθμιση και έκδοση νέων ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ.
Η ΠΟΥΕΦ ως μέλος της ΑΔΕΔΥ και κατ'επέκταση τα σωματεία της δίνατε να λαμβάνουντις μειώσεις των καρτών του ΟΑΣΑ.Η νέα συμφωνία ΟΑΣΑ-ΑΔΕΔΥ αφορά έκπτωση 15% στις ενιαίες ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ονομαστικής αξίας 320 ευρώ και 13% για τις εξαμηνιαίες κάρτες  απεριορίστων διαδρομών ονομαστικής αξίας 165 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε οτι με απόφαση του ΟΑΣΑ μετά την ενιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών καταργήθηκε η γνωστή (μικρή) κάρτα για λεωφορεία-τρόλεϋ-τραμ. Έτσι τώρα αυτή η ενιαία ετήσια και εξαμηνιαία κάρτα ισχύουν για απεριόριστες διαδρομές με όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ λεωφορεία- τρόλεϋ- τραμ - ηλεκτρικό σιδηρόδρομο- Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα προαστιακού-Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί.) για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια.
Σημείωση ότι δεν ισχύουν στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του αεροδρομίου, στην γραμμή Χ80 και στο Μετρό (τμήμα Κορωπί-αεροδρόμιο).Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου μας για αποστολή συγκεντρωτικών καταστάσεων.