Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Συνεργασία ΣΥΕΦΚΚΑ - Eurobank / Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Το ΣΥΕΦΚΚΑ θα ήθελε να ενημερώσει τους συναδέλφους ότι η χορήγηση χαμηλότοκων προεγκεκριμένων δανείων από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο όπως και η αποπληρωμή τους μέσω μισθοδοσίας σταμάτησε λόγω απόφασης του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΕΦΚΚΑ θέλοντας να επαναφέρει για τα μέλη του το προνομιακό καθεστώς δανειοδότησης που αφορούσε τους Δημοσίους Υπαλλήλους στο σύνολό τους , απέστειλε  το υπ’ αρίθμ.58/23-8-2016  αίτημά του στη Διοίκηση-Διεύθυνση της τράπεζας και συγκεκριμένα στο κατάστημα Κορυδαλλού ,ώστε η χορήγηση χαμηλότοκων δανείων να επανεργοποιηθεί.


Το κατάστημα Eurobank  Κορυδαλλού μας ενημέρωσε ότι στα πλαίσια συνεργασίας με το ΣΥΕΦΚΚΑ αποδέχεται το αίτημά του  για ένταξη των μελών του σε προνομιακό καθεστώς δανειοδότησης υπό την προϋπόθεση ο δανειολήπτης να έχει ή να μεταφέρει το λογαριασμό μισθοδοσίας του στην συγκεκριμένη τράπεζα.
Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να μεταφέρει την μισθοδοσία του στην Eurobank η τράπεζα και συγκεκριμένα το κατάστημα Κορυδαλλού λόγο συνεργασίας με το ΣΥΕΦΚΚΑ δύναται να εξετάσει αιτήματα χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους.
Το ύψος του δανείου μπορεί να κυμαίνεται από 1000-15.000 ΕΥΡΩ ανάλογα με την περίσταση και η διάρκεια αποπληρωμής του είναι από 1-10 έτη. Των ευεργετικών προνομίων εξαιρούνται όσοι συνάδελφοι έχουν υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη ή αντιμετωπίζουν ‘’δυσμενή κατάσταση’’ (Τειρεσίας) .
Για περισσότερες πληροφορίες οι συνάδελφοι μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΕΦΚΚΑ ή να ενημερωθούν από το Κατάστημα EUROBANK  Κορυδαλλού Γρηγορίου Λαμπράκη 123, προσκομίζοντας  την υπηρεσιακή τους ταυτότητα και ενημερώνοντας ότι πρόκειται για Εξωτερικούς Φρουρούς απευθυνόμενοι στο Κύριο Κανάκη Χαράλαμπο υποδιευθυντή του καταστήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνεργασία του ΣΥΕΦΚΚΑ αφορά αποκλειστικά και μόνο το κατάστημα Εurobank Κορυδαλλού (Γρηγορίου Λαμπράκη 123).