Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση ΣΥΕΦΚΚΑ-ΦΥΤΡΑΚΗ για την αποδέσμευση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών.

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κλήθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κύριο Ευτύχιο Φυτράκη ο Διευθυντής της ΥΕΦΚΚ ,ο Διοικητής του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού και ο Πρόεδρος των Εξωτερικών Φρουρών Κορυδαλλού, σχετικά με την επερχόμενη αποδέσμευση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών από την Εξωτερική Φρουρά του Κορυδαλλού.
Ο κύριος Φυτράκης ζήτησε ενημέρωση για το αν είναι εφικτή μια άμεση αποδέσμευση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών δίχως να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας, καθώς και εναλλακτικές μορφές κάλυψης του ποσοστού των Δημοτικών Αστυνομικών που πιθανόν να αποχωρήσουν. 
Κοινός τόπος όλων των παρευρισκομένων ήταν ότι μια αποδέσμευση του συνόλου των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών ή μέρος αυτού θα προκαλούσε σοβαρότατο πρόβλημα τόσο στην εργασιακή καταπόνηση του υπάρχοντος προσωπικού μιας και ακόμη και μετά την έλευσή τους βρίσκεται σε οριακό επίπεδο όσο και στην ασφάλεια του συγκροτήματος των φυλακών Κορυδαλλού.
Πρόταση του ΣΥΕΦΚΚΑ ήταν να ''τρέξουν'' άμεσα οι διαδικασίες δημιουργίας του νέου θαλάμου κρατουμένων στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, μιας και το νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού εντάχθηκε πλέον στο Ε.Σ.Υ. με την έκδοση του Π.Δ. 100 αρ.φυλ. 193. ώστε να υπάρξει συγκέντρωση ασθενών κρατουμένων σε ένα νοσοκομείο για να είναι δυνατή η αποδέσμευση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών δίχως υπηρεσιακούς κλυδωνισμούς.
Τέλος οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν και για άλλα υπηρεσιακά θέματα όπως την επικείμενη ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού με ένα όχημα και 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού, την πολυαναμενόμενη χρήση των στρατιωτικών νοσοκομείων από Εξωτερικούς Φρουρούς, την δημιουργία Ιεραρχίας από Εξωτερικούς Φρουρούς στο άμεσο μέλλον, τις μετεκπαιδεύσεις του προσωπικού κτλ.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Εορτασμός του Προστάτη των Εξωτερικών Φρουρών Αγίου Λογγίνου του Εκατόνταρχου

   Με λαμπρότητα και κατάνυξη τίμησε και φέτος το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής   ( ΣΥΕΦΚΚΑ) τον προστάτη των Εξωτερικών Φρουρών Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο.
  Μετά από πρόσκληση του Σωματείου στην εκδήλωση παρευρέθησαν Διευθυντές  και Αρχιφύλακες των Καταστημάτων Κράτησης  Κ1 και Κ2 , του Νοσοκομείου και Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, της Κ.Α.Υ.Φ καθώς επίσης και ο Επόπτης Εισαγγελέας του Συγκροτήματος των Φυλακών Κορυδαλλού.
    Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε catering στο χώρο της Φρουράς.




( Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΣΥΕΦΚΚΑ με τον Επόπτη Εισαγγελέα του Συγκροτήματος ,τους Διευθυντές των Καταστημάτων και τον Διοικητή του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ενέργειες ΣΥΕΦΚΚΑ για δημιουργία νέου θαλάμου κρατουμένων στο Γ.Κ.Ν. Νίκαιας.

Τα σχέδια του νέου θαλάμου κρατουμένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας παρέδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) στην επιστημονική σύμβουλο της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης κυρία Αναγνωστάκη.
Τα σχέδια του νέου θαλάμου κρατουμένων που προβλέπεται να δημιουργηθεί στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου στοχεύουν τόσο στην αναβάθμιση των επιπέδων φρούρησης και νοσηλείας των ασθενών κρατουμένων όσο και στην εξοικονόμηση προσωπικού.
Ενόψει  της δημιουργίας του νέου θαλάμου κρατουμένων και την επικείμενη σύνδεση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας με το νοσοκομείο Άγιος Παύλος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού το ΣΥΕΦΚΚΑ ήδη έχει καταθέσει πρόταση στους αρμόδιους φορείς σταθερών ομάδων φρούρησης για το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

( στη φωτογραφία η κυρία Αναγνωστάκη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΣΥΕΦΚΚΑ )

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ενέργειες ΣΥΕΦΚΚΑ για δημιουργία χώρου αποκομιδής σκουπιδιών.

Συνάντηση είχαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) με την Υπεύθυνη καθαριότητας της Δικαστικής Φυλακής Κορυδαλλού, τον Αρχιφύλακα και το κλιμάκιο μελετών και επισκευών του Καταστήματος καθώς επίσης και με τον Διοικητή του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού για την εξεύρεση λύσης για τον χώρο αποκομιδής των απορριμάτων στην περιοχή των μαγειρείων. Έπειτα από μελέτη του χώρου και τηρώντας πάντα τις προδιαγραφές ασφαλείας του Καταστήματος αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένας περιφραγμένος χώρος μέσα στον οποίο  θα τοποθετούνται άδειοι και γεμάτοι κάδοι απορριμάτων μέχρι την αποκομιδή τους από απορριμματοφόρο του Δήμου Κορυδαλλού.Το συγκεκριμένο μέτρο είναι προσωρινό μέχρι να χορηγηθεί απορριμματοφόρο αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση αποκομιδής σκουπιδιών του συγκροτήματος των Φυλακών Κορυδαλλού.Με την έλευση του απορριμματοφόρου θα υπάρχει καθημερινή αποκομιδή και θα μειωθεί ο αριθμός των κάδων στο ελάχιστο.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ενέργειες ΣΥΕΦΚΚΑ για προμήθεια θερμαντικών σωμάτων.

23 θερμαντικά σώματα παρέλαβε το γραφείο συντήρησης του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού μετά από ενέργειες του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) για τις ανάγκες θέρμανσης των υπερυψωμένων σκοπιών του συγκροτήματος των φυλακών κορυδαλλού για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο.

                                                   

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Συνάντηση Φυτράκη - Δ.Ο.Α.Ε.

Συνάντηση είχαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο Διοικητής του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού και τα πληρώματα της Δ.Ο.Α.Ε. με τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικης Πολιτικής κύριο Ευτύχιο Φυτράκη.
Κατανοώντας την αναγκαιότητα για καλύτερη επόπτευση του συγκροτήματος των Φυλακών Κορυδαλλού ο κύριος Φυτράκης πιστός στην υπόσχεσή του υλοποίησε την πρόταση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) για την δημιουργία της Δίκυκλης Ομάδας Άμεσης Επέμβασης (Δ.Ο.Α.Ε.) εντάσσοντάς την στον στόλο της Εξωτερικής Φρουράς .
Το καθηκοντολόγιο της Δ.Ο.Α.Ε. περιλαμβάνει περιπολίες περιμετρικά του Καταστήματος, χρησιμοποιούνται ως συνοδευτικά μεταγωγών, ως ενισχυτική δύναμη στα νοσοκομεία του Νομού Αττικής, για επίδοση εγγράφων, ως στατική δύναμη κατά την διάρκεια των επισκεπτηρίων κτλ.
Λόγο του αυξημένου όγκου δραστηριοτήτων της Δ.Ο.Α.Ε. ο κύριος Φυτράκης ''δεσμεύτηκε'' για την ενίσχυση της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού με άλλες 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού ενώ σύντομα το μέτρο θα επεκταθεί και σε άλλες Εξωτερικές Φρουρές.


Το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κύριο Ευτύχιο Φυτράκη για την δημιουργία της Δίκυκλης Ομάδας Άμεσης Επέμβασης (Δ.Ο.Α.Ε.) της Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού.

( στη φωτογραφία ο κύριος Φυτράκης κατά την ''επιθεώρηση'' των μηχανών της Δ.Ο.Α.Ε. )

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ενέργειες ΣΥΕΦΚΚΑ για δημιουργία νέου θαλάμου κρατουμένων στο Γ.Κ.Ν. Νίκαιας

Συνάντηση είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) που μετέχουν στην Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου Υγείας με την Διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας σχετικά με το πλάνο αναβάθμισης φρούρησης και νοσηλείας των ασθενών κρατουμένων.
Το ΣΥΕΦΚΚΑ έχει καταθέσει πρόταση για την δημιουργία νέου θαλάμου κρατουμένων (αυξημένης χωρητικότητας ) στο νοσοκομείο της Νίκαιας ενόψει σύνδεσης του συγκεκριμένου νοσοκομείου με το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού Άγιος Παύλος.Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο εύρεσης του κατάλληλου χώρου από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι το ΣΥΕΦΚΚΑ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας κύριο Κούρλα Ιωάννη στην δημιουργία του δεύτερου θαλάμου κρατουμένων
 στο Ε.Α.Ν.Π. Μεταξά όταν τότε ο κύριος Κούρλας ήταν Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου.
Η δημιουργία νέου θαλάμου κρατουμένων στο Γ.Κ.Ν. Νίκαιας σε συνδυασμό με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος των Υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης θα έχει ως αποτέλεσμα  τόσο την μείωση της διασποράς των ασθενών κρατουμένων στα νοσοκομεία του νομού Αττικής, τόσο την εξοικονόμηση προσωπικού όσο και την αναβάθμιση των επιπέδων φρούρησης και νοσηλείας των ασθενών κρατουμένων. 
Το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) μετά την δημιουργία του δεύτερου θαλάμου κρατουμένων στο ΕΑΝΠ Μεταξά, μετά την δημιουργία του θαλάμου κρατουμένων στο ΠΓΝ Αττικόν, έχει θέσει πλέον στέρεες βάσεις για την δημιουργία νέου θαλάμου κρατουμένων και στο ΓΚΝ Νίκαιας.


(Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΣΥΕΦΚΚΑ Τοτολίδης Αθανάσιος με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Κ.Ν. Νίκαιας κύριο Κούρλα Ιωάννη)

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Συνάντηση ΣΥΕΦΚΚΑ - Συντονίστριας Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Συνάντηση πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) που συμμετέχουν στην Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου Υγείας με την συντονίστρια  της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κυρία Αναγνωστάκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενημέρωσης επί των προτάσεων του ΣΥΕΦΚΚΑ εν όψη του Προεδρικού Διατάγματος των Υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης που αφορά την αναβάθμιση των επιπέδων φρούρησης και νοσηλείας των ασθενών κρατουμένων.
Επίσης επισημάνθηκαν τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί με τις απουσίες ορισμένων ειδικοτήτων στα νοσοκομεία που θα δέχονται πλέον ασθενείς κρατουμένους ενώ συζητήθηκε με τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου ο μετέπειτα συντονισμός ενεργειών μεταξύ ΣΥΕΦΚΚΑ και Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Παρουσία ΣΥΕΦΚΚΑ στην συνάντηση ΠΟΥΕΦ με Πρωτοβάθμια Σωματεία και Υπηρεσιακούς Παράγοντες για το θέμα των Εξωτερικών Θυρωρείων.

Το παρόν έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) στην συνάντηση που είχαν τα προεδρεία 8 Σωματείων από Καταστήματα Κράτησης που έχουν αναλάβει τα εξωτερικά θυρωρεία των Καταστημάτων τους, με Υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ).
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που έχουν προκύψει από την ημέρα που ανέλαβαν οι Εξωτερικοί Φρουροί τα εξωτερικά θυρωρεία στα συγκεκριμένα Καταστήματα ενώ ζητήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Σωφρονιστικής Πολιτικής και τον Διευθυντή Επιχειρησιακής Επάρκειας και Διαχείρισης Κρίσεων η πλήρη καταγραφή τους ώστε να κωδικοποιηθούν οι δυσλειτουργίες και να αποσταλούν σαφής επιχειρησιακές οδηγίες.
Σε ερώτημα του προέδρου του ΣΥΕΦΚΚΑ προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το πότε θα αναλάβουν οι Εξωτερικοί Φρουροί του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού το εξωτερικό θυρωρείο του Ψυχιατρείου-Νοσοκομείου κρατουμένων Κορυδαλλού η απάντηση ήταν........λίαν συντόμως...!!!!!! 

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Συνάντηση ΣΥΕΦΚΚΑ - Ομάδας Εργασίας του Υπουργείου Υγείας.

Συνάντηση είχαν  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) με μέλη της ομάδας εργασίας του Υπουργείου Υγείας, στα πλαίσια του σχεδιασμού της αναβάθμισης του τρόπου φρούρησης και νοσηλείας των ασθενών κρατουμένων. Τα μέλη του ΣΥΕΦΚΚΑ ενημερώθηκαν ότι προέκυψε πρόβλημα με τα προτεινόμενα νοσοκομεία που θα δέχονται ασθενείς κρατουμένους  μιας και σε ορισμένα από αυτά δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ειδικότητες..Για τον λόγο αυτό θα προστεθούν στον αρχικό σχεδιασμό άλλα 2 νοσοκομεία τα οποία θα δέχονται αποκλειστικά ασθενείς κρατουμένους των συγκεκριμένων ειδικοτήτων και  όχι βάση εφημερίας. Από την μεριά του ΣΥΕΦΚΚΑ ζητήθηκε η δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου το οποίο θα λειτουργεί βάση των φρουρήσεων των ασθενών κρατουμένων στα δημόσια νοσοκομεία και όχι βάση εφημερίας, ενώ τέθηκε εκ νέου το ζήτημα της μεταφοράς κρατουμένου σε νοσοκομείο με υπάρχουσα φύλαξη στα πλαίσια του περιορισμού της διασποράς των ασθενών κρατουμένων.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Χορός Σ.Υ.Ε.Φ.Κ.Κ.Α. 2018

Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ πραγματοποίησε  το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) τον ετήσιο χορό του. Οι Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους και φίλους που παρευρέθησαν από όλη την Ελλάδα στον Ετήσιο Χορό του Σωματείου μας.



(Στη φωτογραφία ο Μάκης Δημάκης με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΣΥΕΦΚΚΑ Τοτολίδη Αθανάσιο και Κεφαλα Βασίλειο).




Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση ΣΥΕΦΚΚΑ-Φυτράκη για την εμπλοκή Εξωτερικών Φρουρών στην φρούρηση του θυρωρείου του Ψυχιατρείου-Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού.

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) με τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κύριο Ευτύχιο Φυτράκη σχετικά με την εμπλοκή των Εξωτερικών Φρουρών του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού στην φρούρηση του εξωτερικού θυρωρείου του Ψυχιατρείου-Νοσοκομείου κρατουμένων Κορυδαλλού.
Τα μέλη του ΣΥΕΦΚΚΑ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους ως προς την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων μιας και το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί ούτε για τις σημερινές Υπηρεσιακές ανάγκες του Συγκροτήματος.
Μιας και τα δείγματα Φρουρών που ενεπλάκησαν στην φρούρηση κεντρικών πυλών Καταστημάτων Κράτησης είναι άκρως ενθαρρυντικά , πρόθεση του Υπουργείου είναι η φρούρηση του θυρωρείου του Ψυχιατρείου-Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού να ξεκινήσει άμεσα και σε πιλοτικό πλαίσιο εφοδιάζοντας με προσωπικό την Εξωτερική Φρουρά του Κορυδαλλού τόσο με την νέα προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης,(ήδη είναι στο ΑΣΕΠ προς δημοσίευση) όσο και στοχεύοντας σε έμμεση αύξηση του προσωπικού καταργώντας αναχρονιστικές μεθόδους φρούρησης (πεζά περίπολα,επιφυλακή) και εφαρμόζοντας νέες πιο ευέλικτες για εξοικονόμηση προσωπικού ( Δίκυκλη Ομάδα Άμεσης Επέμβασης  Δ.Ο.Α.Ε.),  υιοθετώντας την πρόταση του ΣΥΕΦΚΚΑ για περιορισμό των νοσοκομείων που δέχονται ασθενείς κρατουμένους,(το Ψυχιατρείο Κρατουμένων θα υπάγεται στο Νοσοκομείο Αττικόν ενώ το Νοσοκομείο Κρατουμένων στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με συμμετοχή περιφερειακών νοσοκομείων για κάλυψη όλων των παθήσεων) , καθώς και μια σειρά μέτρων που αφορούν την ασφάλεια των Καταστημάτων Κράτησης και το νέο καθηκοντολόγιο των Εξωτερικών Φρουρών που αφορούν τις πύλες  τα οποία είναι προς επεξεργασία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΕΦΚΚΑ παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή το συγκεκριμένο θέμα από το ξεκίνημά του και ενημερώνει πως σε καμία περίπτωση δεν θα υιοθετήσει πρακτικές παλαιότερων ετών από όπου και αν προέρχονται οι οποίες θα δημιουργήσουν εκ νέου εργασιακή καταπόνηση στο υπάρχον προσωπικό της Εξωτερικής Φρουράς του Κορυδαλλού.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σ.Υ.Ε.Φ.Κ.Κ.Α. 2018

Την πίτα του έκοψε χθες Πέμπτη 8/2/2018 το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) στο κτίριο της Φρουράς του Κορυδαλλού.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Εισαγγελέας του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού με τον Διευθυντή και τους Αρχιφύλακες της Δικαστικής Φυλακής, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου και Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, εκπρόσωποι του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ), καθώς επίσης και πλήθος συναδέλφων.
Λόγο ημέρας (Τσικνοπέμπτη) μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε τσικνισμένο τραπέζι μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ)

ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και εύχεται σε όλους τους συναδέλφους 

   ''ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ''


                        Σ.Υ.Ε.Φ.Κ.Κ.Α.