Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Συνάντηση Φυτράκη - Δ.Ο.Α.Ε.

Συνάντηση είχαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο Διοικητής του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού και τα πληρώματα της Δ.Ο.Α.Ε. με τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικης Πολιτικής κύριο Ευτύχιο Φυτράκη.
Κατανοώντας την αναγκαιότητα για καλύτερη επόπτευση του συγκροτήματος των Φυλακών Κορυδαλλού ο κύριος Φυτράκης πιστός στην υπόσχεσή του υλοποίησε την πρόταση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) για την δημιουργία της Δίκυκλης Ομάδας Άμεσης Επέμβασης (Δ.Ο.Α.Ε.) εντάσσοντάς την στον στόλο της Εξωτερικής Φρουράς .
Το καθηκοντολόγιο της Δ.Ο.Α.Ε. περιλαμβάνει περιπολίες περιμετρικά του Καταστήματος, χρησιμοποιούνται ως συνοδευτικά μεταγωγών, ως ενισχυτική δύναμη στα νοσοκομεία του Νομού Αττικής, για επίδοση εγγράφων, ως στατική δύναμη κατά την διάρκεια των επισκεπτηρίων κτλ.
Λόγο του αυξημένου όγκου δραστηριοτήτων της Δ.Ο.Α.Ε. ο κύριος Φυτράκης ''δεσμεύτηκε'' για την ενίσχυση της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού με άλλες 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού ενώ σύντομα το μέτρο θα επεκταθεί και σε άλλες Εξωτερικές Φρουρές.


Το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κύριο Ευτύχιο Φυτράκη για την δημιουργία της Δίκυκλης Ομάδας Άμεσης Επέμβασης (Δ.Ο.Α.Ε.) της Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού.

( στη φωτογραφία ο κύριος Φυτράκης κατά την ''επιθεώρηση'' των μηχανών της Δ.Ο.Α.Ε. )